Sosyal Etkinliklerimiz

Eğitim merkezimizde, her okulda olduğu gibi resmi tatil günlerinde düzenlenen kutlama törenleri, yaz aylarında gerçekleştirdiğimiz bahar şenlikleri, piknikler, belediyemizin düzenlemiş olduğu çeşitli aktivitelere sahne performansı ile katılım, okul öncesi dönem bölümümüzden mezun ettiğimiz çocuklarımıza yaptığımız mezuniyet törenleri gerçekleştirmiş olduğumuz sosyal aktivitelerimizdendir.

Eğitim ve öğretim yılı içerisinde çocuklarımız, lise ve dengi okullarda eğitim alan öğrenciler ile birlikte pek çok sosyal etkinlik yürütmektedir. Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Robert Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, bizlerle birlikte her yıl, resmi bayram, yılbaşı kutlamaları, bahar şenlikleri, piknikler, mezuniyet törenleri, botanik park, uçurtma, oyuncak müzesi ziyaretleri, oyun ve spor salonlarında eğlence ve spor aktiviteleri, halı sahada öğrenciler ile serbest oyunlar oynama, sihirbazlık gösterileri gibi etkinlikler gerçekleştirmektedir.

Çocuklarımız, bir yıl içerisinde haftada bir gün Kabataş Erkek Lisesi’ne gidip, projeye dahil olan öğrenciler ile birlikte sanat etkinlikleri yapmakta, sözel ve işaret destekli şarkı söylemektedirler.  Eğitim ve öğretim yılı boyunca birlikte yapılan tüm çalışmalar, yılsonunda misafirlerimize sahne performansı ve resim sergisi olarak sunulmaktadır. Ayrıca çocuklarımız, sömestr döneminde aileleri ile birlikte bir hafta Alanya'da ağırlanmaktadır.

Derneğimizin faaliyetleri için “Projelerimiz” bölümünü ziyaret ediniz.