18-36 Aylık Bebek Eğitimi

Yenidoğan tarama testi ve odyolojik takip ile, eğitim sürecine bir yaşı doldurmadan başlanmakta ve bebekler için kritik olan 0-2 yaş işitsel gelişim kaybı en aza inmektedir. Erken eğitime başlayan bebekler, yaşıtlarını yakalamakta ve potansiyellerine daha erken ulaşmaktadır. İşitme engelli eğitiminde en önemli unsur olan erken yaş eğitimi, çocukların gelecekteki performanslarını doğrudan etkilemektedir.

Bu sebeple Çocuk Eğitim Derneği olarak, işitme engelli bebek eğitimine önem veriyoruz. Bu yaş aralığındaki bebeklerimizin eğitimlerini, aile-bebek-eğitmen- psikolojik danışman etkileşiminde vermekteyiz. Bu yaş aralığında hafta da bir saat ile başlayan grup eğitimlerimizle çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmayı hedefliyoruz.

İşitme engelli çocuk ve aile eğitimi için [email protected] adresine yazabilir, 02166885845- 05496598200 telefon numaralarından arayabilirsiniz.

Erken çocukluk ve okul öncesi dönem işitme engelli çocuk ve ailelerimiz ile ilgili videoları https://www.youtube.com/channel/UCYEB37-AKcZI4j0vGYYLpdA linkinden izleyebilirsiniz.

Uzman ve aile hikayelerimizi de http://www.sesgetirenler.com/uzman-ve-aile-tavsiye-videolari

Linkinden izleyebilirsiniz.