Çocuk Eğitim Derneği 0-6 Yaş İşitme Engelli Çocuk Ve Aile Eğitimi Derneği

ilkadimiatgonulluol
banner-removebg-preview
İlk Adımı At Gönüllü Ol
Çocuk Eğitim Derneği, 0-6 ve 7-14 yaş arası işitme engelli çocuk ve ailelerinin eğitim ve sağlık alanında desteklenmesi için şefkatli, sorumluluk sahibi ve iyi eğitilmiş gönüllüler ile birlikte dikkatli ve korumacı bir hizmet anlayışı benimsemiştir.

“İlk Adımı At Gönüllü Ol” farkındalık seminerleri gönüllüsü; bu çalışmayı lise, üniversite öğrencileri düzenler. Kendisi veya okulunda oluşturacağı ekiple, kendi okulu ve diğer okullardan öğrencileri bir araya getirerek Çocuk Eğitim Derneği’nin seminer ve çalışmaları hakkında bilgilendirme seminerleri yapar. Semineri düzenleyen gönüllü; işitme engelliliğe farkındalık oluşturmak adına yaptığı çalışmaları kurmuş olduğu grupla birlikte yönetir. Seminer katılımcılarını işitme engeline farkındalık yaratarak gönüllü olmaları yönünde teşvik eder.
ÇED Bireysel Gönüllü Programı
Dernek işitme engelli çocukları geleceğe hazırlamak için gönüllülerden maddi bir karşılık beklemeden sadece üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek, her iki tarafında hayatlarında önemli bir değişim ve gelişim gerçekleştirmeyi hedeflemiştir.

Bireysel gönüllü prensip olarak, dernek adına gerçekleştireceği etkinlikler için başvuru tarihinden itibaren minimum 48 saat ve üzeri çalışmayı kabul, beyan ve taahhüt eder.
ÇED Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı

Program, kurumların çalışma prensipleri doğrultusunda belirlenen zaman aralığı içinde çalışan ekip ya da bireysel olarak, her iki tarafında hayatlarında önemli bir değişim ve gelişim gerçekleştirmeyi hedeflemiştir.

Kurumsal gönüllü prensip olarak, dernek adına gerçekleştireceği etkinlikler için başvuru tarihinden itibaren minimum 48 saat ve üzeri çalışmayı kabul, beyan ve taahhüt eder.