Düzenli Bağışçı Olabilirsiniz

DÜZENLİ BAĞIŞLARINIZLA

İŞİTME ENGELLİ BİR ÇOCUĞUN EĞİTİMİNE DESTEK VERİN

Çocuk Eğitim Derneği (ÇED): İşitme engelli çocukların eğitim fırsatından yararlanmasını, ayrıcalıkların ortadan kaldırılmasını, toplumdaki engellilere karşı önyargıları yıkmayı ve işitme engellileri topluma bir birey olarak kazandırmayı amaçlayan ÇED, 2008’den bu yana İstanbul Ataşehir’de 0-14 yaş arası işitme engelli çocuklar ve ailelerine eğitim ve sağlık alanında hizmet vermektedir.

Düzenli bağışçı kimdir?
Düzenli bağışçı, Çocuk Eğitim Derneği’nin ihtiyaçları ve çalışmaları doğrultusunda, derneğe düzenli olarak destekte bulunan gönüllüdür.
Bağış Tutarı: Bir öğrencinin aylık burs bedeli 150 TL’dir. İsteğe bağlı olarak 50 TL ya da 100 TL de bağışlayabilirsiniz.

Aynı anda birden fazla öğrencinin bursunu da karşılayabilirsiniz.

Bağış Yöntemleri:
  1. https://fonzip.com/ced/bagis üzerinden kredi kartı ile
  2. Otomatik ödeme talimatı vererek EFT/havale yöntemiyle

QNB FİNANSBANK ATAŞEHİR ŞUBESİ

ÇOCUK EĞİTİM DERNEĞİ
TR38 0011 1000 0000 0057 9686 73

Bağışçı, bursiyeri hakkında güncel bilgileri nasıl öğrenebilir?

İşitme engelli çocuğun devamlılık durumu, gelişim raporları, öğretmen ve öğrencinin ders ortamında çekilmiş fotoğrafı (aileden izin alınması koşuluyla), e-posta yoluyla bağışçı ile paylaşılır.

Bağışçı, bursiyeri ve bursiyerin ailesi ve öğretmenleri ile, dönem sonlarında düzenlenen ortak etkinliklerde bir araya gelir.